Γυναικεία αυτοάμυνα & άσκηση

Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή και την ασφάλειά σας, γυμναστείτε και ωφεληθείτε από την ενασχόληση με το Wing Chun Gung Fu.       

Biu Jee Defense

Ο κόσμος της γυναίκας είναι τελείως διαφορετικός από εκείνον του άνδρα. Στατιστικά, μιά γυναίκα πέφτει πολύ συχνότερα θύμα απρόκλητης βίας σε σχέση με τον άνδρα. Είναι δεδομένο ότι οι γυναίκες αντιμετωπίζουν αυξημένες απειλές και κινδύνους σε θέματα βίας.

Το Wing Chun είναι ένα σύστημα αυτοάμυνας με μεγάλη χρησιμότητα και πολλές εφαρμογές κάτι που μπορεί να φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμο (και) στις γυναίκες, αφού στα μαθήματα εξασκούμαστε σε ρεαλιστικά σενάρια επιθέσεων μαθαίνοντας να αντιμετωπίζουμε στρεσογόνες καταστάσεις με πρακτικούς και δραστικούς τρόπους.

Όταν κάποιος-α δεχθεί επίθεση βρίσκεται σε διαδικασία πανικού και αν δεν έχει μάθει να αντιδρά αυτόματα, μπορεί να παγώσει. Γι’ αυτό και προτρέπουμε άντρες και γυναίκες να παρακολουθούν τακτικά μαθήματα αυτοάμυνας ώστε βελτιώνοντας τις δυνατότητες που έχουν, δια των τεχνικών του Wing Chun, να ξεπερνούν τους περιορισμούς τους και να ανταπεξέρχονται αποτελεσματικά σε τυχόν απειλές ή επιθέσεις.