Τμήμα Ενηλίκων

Οι πολεμικές τέχνες δεν έχουν κάποιο όριο ηλικίας, μιλώντας πάντα για κάποια λογικά πλαίσια. Θεωρούνται μια ιδανική λύση για μικρούς και μεγάλους μιας και ο ασκούμενος μπορεί να συνδυάσει την συνολική εκγύμναση του σώματός του μαζί με τη τόνωση της αυτοπεποίθησής του και όχι μόνο!

Η πολεμική τέχνη μας κάνει ρεαλιστές. Αντιλαμβανόμαστε από τις πρώτες κιόλας προπονήσεις σε τι κατάσταση είμαστε χωρίς αυταπάτες. Έχοντας μια πραγματική εικόνα για τον εαυτό μας, μπορούμε να χτίσουμε έναν τρόπο ζωής ενεργητικό, δραστήριο, με στόχους και ενδιαφέρον, οδηγώντας μας ομαλά στην κατάκτηση του ευ ζην. Η αλλαγές στο σώμα μας είναι σταδιακές, με κάθε επόμενο σκαλοπάτι να είναι ουσιαστικότερο, βαθύτερο και σημαντικότερο. Η αύξηση της αυτοπεποίθησης, της αυτοεκτίμησης, η ανάπτυξη ικανοτήτων, η εκμάθηση χειρισμού απειλητικών καταστάσεων, η βελτίωση της υγείας μας κι άλλα πολλά οφέλη, μας βοηθούν στην υπερνίκηση οποιονδήποτε φραγμών μας περιόριζαν ως τότε.

Ακολουθήστε τα μαθήματα αυτοάμυνας του πολύ αποδοτικού συστήματός του WING CHUN GUNG FU και προσφέρετε στον εαυτό σας οφέλη σωματικά και ψυχικά, βελτιώνοντας τη ζωή σας πολυδιάστατα!